sanaz

ارسال: چهارشنبه 12 اسفند 1388 ساعت 14:42

سلام خوبم خوبید چطورید؟در این تاپیک میخواییم شما با انواع روش های تقلب اشنا کنیم هرکس که روش های نوین تقلب رو بلد خواهش میکنیم بیاد و به بقیه یاد بده در ضمن اگه خاطره یی از زمانی که داشتین تقلب میکردین و مراقب مچتون رو گرفته دارین حتما بگین مرسی
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم

Mohammad

ارسال: چهارشنبه 12 اسفند 1388 ساعت 22:24

تاپیک غیر اخلاقی میزنیااااا..
ما رو چه به تقلب! یه روش بود مال اوایل انقلاب اون موقع که کاردانی میخوندم (میخواستم بگم الان کارشناسیم واسه همین!! هه هه) از مطالب مهم کتاب یا جزوه عکس میگرفتیم و سر جلسه به دادمون میرسید.. چیز جالبیه..

sanaz

ارسال: پنجشنبه 13 اسفند 1388 ساعت 09:47

افرین پس شما هم از این کارا بلدی بعدش هم به نطر من تقلب برای محصل اگه تقلب نباشه که امتحان مزه نمیده

Mohammad

ارسال: پنجشنبه 13 اسفند 1388 ساعت 09:55

اون عکسی که گذاشتی رو میبینی؟! اونی که داره یه کاغذ پرت میکنه!؟ تصور کن! کلاس 6الی7 متر طولش هست! من جلو ردیف اول نشسته بودم دوستم اون ته گوشه ی گوشه! فاصله رو فککککککککک کن!!! بعد از اون فاصله واسم تقلب رو ارسال کرد و درست کنار پام افتاد زمین.. قدرت خدا رو میبینی؟!
یه تقلبی که خیلی جالب بود واسه خودم!!
شما دخترا چجوری تقلب میکنین؟

Administrator

ارسال: پنجشنبه 13 اسفند 1388 ساعت 10:42

سلام!
به نظر من تفلب به هر نحوی در هر جایی و در هر سطحی درست نیست.

sanaz

ارسال: پنجشنبه 13 اسفند 1388 ساعت 12:18

ما هم اگه میزای اخر بشینیم کاغذی رو توش تقلب نوشتیم می زاریم داخل لوله ی خودکارمون وقتی که معلم حواسش نبود در میاریم می خونیم

sanaz

ارسال: پنجشنبه 13 اسفند 1388 ساعت 12:38

یه باره امتحان های نیم ترم بود با دوستان کلی برنامه ریختیم وقتی رفتیم سر کلاس دیدم به به! میز بنده دقیقا پشت در قرار گرفته
وقتی هم که مراقب اومد دیدم همه ی بچه ها خشکشون زده من هم که نمی تونستم ببینم کیه به دوستم نگاه کردم دیدم بدبخت شده عین گچ دیوار سرشو تکون داد من هم فهمیدم کیه مراقبمون از اونایی بود که اگه سر تو از رو برگت بلند می کردی برگتو گرفته بود امتحان شروع شد و خانم مراقب تشریف اوردن اومدن کنار بنده نشستند من بعد نیم ساعت وقتی که دیدم حواسش نیست به دوستم نگاه کردم دیدم بیچاره داره در به در دنبال یکی میگرده که ازش جوابو بپرسه وقتی منو دید سوالو بهم گفت منم به سختی تونستم جوابو بهش برسونم وقتی که نوشت پا شدیم تا با هم برگه هامونو بدیم وقتی که داشتیم می رفتیم یهو مراقب من و صدا کرد انگار اب یخ ریختن روم رفتم پیش هنوز هم یادم دقیقا همین حرفا رو زد :کیان من وقتی که اومدم داخل کلاس و تو رو دیدم فکر کردم حتما تو زمان امتحان زیاد از دوستات کمک می گیری اما بعد دیدم که نه افرین دخترم داشتم از خنده می ترکیدم چون می دونستم به خاطر کوچیک بودن کلاس ها این کارو کردن ولی بازم یادش بخیر چه کیفی داد

Mohammad

ارسال: پنجشنبه 13 اسفند 1388 ساعت 17:32

ایول عجب خاطره ای
باریکلا.. پس درس خونی! آدم شانس بیاره خوبه، مثلا استاد آشنات باشه.. برگرو سفید بدی چه حالی میده!! دیگه غم و غصه تقلب هم نداری..
----------------
میزارین توو خودکار باز درمیارین ماشالا چه حوصله ای!!
---------------
یه تقلب مدرن دیگه که من نزدم یکی از بچه ها زده بود خیلی هم خوب بود مثه اینکه..
اینجوریه که یه دونه خودکار از اوناا که توش برگه تبلیغاتی داره!! یا توش دعای فرج و از این چیزا مینویسن گرفتی چیه دیگه؟! خودکار های مخصوص تبلیغات! از اونا داشت بعد به جای تبلیغ تقلب نوشته بود.. خیلی هم راحت... مراقب میومد جمع میکرد میرفت وااا میکرد

Deniz

ارسال: پنجشنبه 13 اسفند 1388 ساعت 17:58

تا حالا تقلب نکردم اما اگر دوستام تقلب میخواستن بهشون میرسوندم،به نظر من نمره صفر خیلی بهتر از نمره ایه که ماله خود آدم نباشه!

Mohammad

ارسال: پنجشنبه 13 اسفند 1388 ساعت 18:22

سؤال: اگر دانش آموز یا دانشجویی در امتحانات با تقلب نمره ی قبولی کسب کند و به مرحله ی بالاتر برود و از مزایای آن استفاده کند، حکم استفاده از این مزایا چیست؟

آیت الله خامنه ای: تقلب حرام است، ولی اگر تخصص و مهارت لازم را برای کاری که برای آن استخدام شده دارد و مقررات استخدام رعایت شده، استخدام و دریافت حقوق اشکال ندارد.

آیت الله فاضل لنکرانی (ره): مشکل است، شرعاً نمی تواند از این مزایا استفاده کند.

آیت الله بهجت: باید جبران کند آن درس را.

آیت الله تبریزی(ره): تقلب دروغ عملی است و جایز نیست و اگر کسی این کار را کرد و متصدی کاری شد که خبرویت نمی خواهد و مانند دیگران کار کرد، مانعی ندارد و در صورتی که آن کار خبرویت می خواهد و شخص مذکور خبرویت آن را ندارد، تصدی آن جایز نیست.

آیت الله صافی گلپایگانی: تقلب در هر امری جایز نیست.

آیت الله مکارم شیرازی: در صورتی که در یکی دو ماده ی درسی تقلب کرده باشد، هرچند کار خلاف کرده، ولی مدرک گرفته شده و ادامه ی تحصیل و استخدام با آن مدرک اشکال ندارد.

آیت الله سیستانی: استفاده ی او اشکال ندارد، گرچه عمل او (تقلب) جایز نیست»