انجمن های گفتگو » عمومي » ايران من - میزان رضایت شما از زندگی در ایران
Administrator

ارسال: سه شنبه 4 اسفند 1388 ساعت 18:56

با سلام،
امیدوارم حال همه دوستان بی همتایی خوب باشه!
این موضوع رو با هدف دونستن میزان رضایت شما از زندگی در ایران ایجاد کردم، امیدوارم بحث مفید واقع بشه!
خواهش می کنم بر اساس حس وطن پرستی نظر ندید و در منظر مقایسه بشینید و نظر خودتونو بدید.

من شخصا اگر رضایت کامل رو 100 در نظر بگیریم، 50 رو انتخاب می کنم.

موفق و پیروز باشید...

Deniz

ارسال: سه شنبه 4 اسفند 1388 ساعت 20:21

شما گفتید بدون حس وطن پرستی جواب بدیم!!اما نمیشه!درسته که ممکنه نارضایتی های وجود داشته باشه اما همیشه حس تعلق رو افکار تاثیر میذاره،مثل اینکه من از شرایط خونوادم ناراضی باشم اما به خاطر تعلقاتم این محیط رو ایده آل خودم بدونم!!
اما در کل با وضعیتی که به وجود اومده من به عنوان عضو همین جامعه از وضعیت اداره ی امور کشور(به شیوه ی کنونی)ناراضی ام اما کشورم رو نسبت به شرایط مد نظرم از بقیه کشورا بهتر میدونم!!
نمیتونم عدد خاصی رو بگم،تو هر ملاکی نظرم متفاوته!همیشه گفتم و میگم که همه چیز نسبیه و مطلق وجود نداره!

forshad

ارسال: سه شنبه 4 اسفند 1388 ساعت 22:43

آقا دستت درد نکنه تاپیک با حال و خیلی خوبیه.دمت گرم
.....................................................
دنیز می شه بگی کجاش از بقیه بهتره یا از کدوم؟الان به غیر از حس میهن پرستی واقعا به چه چیز دیگه ای میخوایم بنازیم.یا بهش تکیه کنیم و بر اساس اون حرف بزنیمواقعا برام جای سوال؟ لطفامی شه بگی

ویرایش توسط forshad - سه شنبه 4 اسفند 1388 ساعت 22:47

forshad

ارسال: سه شنبه 4 اسفند 1388 ساعت 22:53

بعدشم خانواده خیلی با جامعه فرق میکنه.تو خانواده فقط چند نفرین محدود جامعه یه کشور ادم.از این به کناراگه خانوادت بخوادکتکت بزنه یا بخوان ب ک ش ن ت.یا بخوان تمام س ر م ا ی ه ت و ب د ز د ن یا د ر و غ بگه.گولت بزنه.نابودت کنه.همهی ارزشهاتو له کنه.بازم میگی تعلق؟با شعار های آرمانی چیزی درست نمی شه...!

Mohammad

ارسال: سه شنبه 4 اسفند 1388 ساعت 23:15

درصد بخوام بزنم!! خیلی با دست باز که بخوام بزنمممم میگم زیر 50!! چون با این وضعیت موجودی که من میبینم درست شدنش زمان میبره ! زمان میبره هم یعنی 50 سال دیگه ایران روبراه میشه.. که میخوام 100 سال سیاه نشه..
اون 50 درصدی هم که واسه کشورم احترام قائلم واسه کوروش کبیره! والا باید بزاریم دم کوزه آبشو بخوریم!!!!!!
-----------
دنیز جان شما هم حس وطن پرستی رو بیخیال! واقع بین باش..

forshad

ارسال: سه شنبه 4 اسفند 1388 ساعت 23:40

وطن پرستی خوبه.ولی وقتی میبینی که وطن پرستی اصلا معنا نداره و بی فایده و پر ضرر و به نابودیت میرسه فایدش چیه؟آخه وطن به تنهایی معنا نداره که این مردم و جامعه و د و ل ت هست که بهش معنا میده.وقتی هیچکدوم اینا وجود نداره یا ارزش و معنای اصلی خودشونو ندارن پس کاملا بی معنا میشه.وطنم دوست داره که فرزندانش به جای اینکه اینجا نابود بشن برن کامل شن ساخته شن و بیان وطنشونو بسازن یا همون خودشونم بسازن کافیه!

Alphavil

ارسال: چهارشنبه 5 اسفند 1388 ساعت 01:30

ya allah

Alphavil

ارسال: چهارشنبه 5 اسفند 1388 ساعت 01:33

be nazare man ke nemishe darsad zad yani darsade rezayate man manfie. ye zendegie roozmarei darim ke zire paye ye edei darim leh mishim

forshad

ارسال: چهارشنبه 5 اسفند 1388 ساعت 01:37

موافقم.روزمره و له و خوب اومدی.چون هر روز ما مثل هر روز.تقریبا زندگی همه همینجوری شده.نه تفریحی.نه ارامشی.نه استراحتی.نه اسایشی.نه امید واری.نه تنوعی.نه هیجانی.هیچی...

Arya

ارسال: جمعه 7 اسفند 1388 ساعت 10:11

سلام...زندگی در ایران شاید خیلی این روز ها جالب نباشه که نیست اما نباید یادمون بره از ماست که بر ماست.... اما من از یه نظر این روزها خیلی خوش حالم که مردم این سرزمین خلاصه فهمیدن که مشکل کجاست؟؟؟مشکل ......است..
راستی آقای Alphavil فراموش نکن که انسان ها قدرتی دارند به نام جذب که هر اتفاقی که به سمتشان می آید حاصل فکر به آن اتفاق است..روزمرگی حاصل جبر نیست بلکه حاصل جذب است.
من به زندگی تو ایران نمره 15 میدم.

ویرایش توسط arya_mo - جمعه 7 اسفند 1388 ساعت 10:52