انجمن های گفتگو » عمومي » ازدواج و عشق و عاشقی - ضرب المثل هایی در رابطه با ازدواج
Mohammad

ارسال: چهارشنبه 2 بهمن 1387 ساعت 15:33

منظور این ضرب المثل: یعنی اگه آشپز دو تا باشه آش یا شور میشه یا بی نمک! چیشو توضیح بدم پروفسور 69ی

Sooren

ارسال: پنجشنبه 3 بهمن 1387 ساعت 13:16

نه منظورم یه چیز دیگه هست.

اشپز اگه دو تا باشه اش شور میشه یا بی نمک ...

یعنی اینکه اگه 2 تا زن بگیری غذات شور هست یا بی نمک

Mohammad

ارسال: جمعه 21 فروردین 1388 ساعت 13:24

نگاه من به روز سالگرد ازدواجمان همانند نگاه يك گوسفند است به روز عيد قربان

--------------------

مرد داشت در خيابان حركت مي كرد كه ناگهان صدايي از پشت گفت:
- اگر يك قدم ديگه جلو بري كشته مي شي .
مرد ايستاد و در همان لجظه اجري از بالا افتاد جلوي پاش.مرد نفس راحتي كشيد و با تعجب دوروبرشو نگاه كرد اما كسي رو نديد .بهر حال نجات پيدا كرده بود . به راهش ادامه داد .به محض اينكه مي خواست از خيابان رد بشه باز همان صدا گفت :
- ايست
مرد ايستاد و در همان لحظه ماشيني با سرعت عجيبي از جلويش رد شد .بازم نجات پيدا كرد .مرد پرسيد تو كي هستي و صدا جواب داد من فرشته نگهبان تو هستم . مرد فكري كرد و گفت :
-پس اون موقعي كه من داشتم ازدواج مي كردم تو كدوم گوري بودي ؟

جوک ه ، حقیقت نداره که!!!

NoMaD

ارسال: شنبه 22 فروردین 1388 ساعت 18:41

اگه از طبقه ی بالا زن بگیری,بجای خویشاوند ارباب خواهی داشت (ژکلئوپل)

ازدواج زوذش اشتباه بزرگ و دیرش اشتباه بزرگتری است (مثل فرانسوی)

sharareh

ارسال: چهارشنبه 2 اردیبشهت 1388 ساعت 16:51

چه خوبه بی مردی هر جا بخوای میگردی ؛ کسی نمیگه چه کردی
یاداون روزا واقعا بخیر

Mohammad

ارسال: چهارشنبه 2 اردیبشهت 1388 ساعت 19:15

زن مثه گنجشک میمونه که توی مشتت هستش.. اگر خیلی فشار بیاری بهش تلف میشه اگر هم نیمه رها کنی دیگه مال تو نیست

sharareh

ارسال: پنجشنبه 3 اردیبشهت 1388 ساعت 14:04

بسیاری از مردان شبیه به اسناد قدیمی هستن و فقط بر روی مغز انسان راه میروند

sharareh

ارسال: پنجشنبه 3 اردیبشهت 1388 ساعت 14:06

مرد بد همچون پول بهره ای است ... پرداخت سودش ناخوشایند و بدهی اش تمام ناشدنی است .

sharareh

ارسال: پنجشنبه 3 اردیبشهت 1388 ساعت 14:11

بهترین راه برای کار کشیدن از یک مرد این است که به او بگویید برای انجام دادن کارها پیر شده است

بهترین دوست یک مرد کاناپه است

Mohammad

ارسال: یکشنبه 6 اردیبشهت 1388 ساعت 12:45

حكایت داماد و مادر زن !!

طنز - زنی سه دختر داشت که هر سه ازدواج کرده بودند.یکروز تصمیم گرفت میزان علاقه ای که دامادهایش به او دارند را ارزیابی کند.یکی از دامادها را به خانه اش دعوت کرد و در حالی که در کنار استخر قدم میزدند از قصد وانمود کرد که پایش لیز خورده و خود را درون استخر انداخت.

دامادش فوراً شیرجه رفت توی آب و او را نجات داد. فردا صبح یک ماشین پژو ٢٠٦ نو جلوی پارکینگ خانه داماد بود و روی شیشه اش نوشته بود: «متشکرم! از طرف مادر زنت» زن همین کار را با داماد دومش هم کرد و این بار هم داماد فوراً شیرجه رفت توی آب و جان زن را نجات داد. داماد دوم هم فردای آن روز یک ماشین پژو ٢٠٦ نو هدیه گرفت که روی شیشه اش نوشته بود: «متشکرم! از طرف مادر زنت» نوبت به داماد آخری رسید. زن باز هم همان صحنه را تکرار کرد و خود را به داخل استخر انداخت. اما داماد از جایش تکان نخورد. او پیش خود فکر کرد وقتش رسیده که این پیرزن از دنیا برود پس چرا من خودم را به خطر بیاندازم؟ همین طور ایستاد تا مادر زنش در آب غرق شد و مرد. فردا صبح یک ماشین بی ام ‌و آخرین مدل جلوی پارکینگ خانه داماد سوم بود که روی شیشه اش نوشته بود:«متشکرم! ازطرف پدر زنت»

منبع: پرشین وی