این بچه ریاضیش خوب نیست سهیل بهش گیر نده مگه ندیدی یه تاپیک درست کرده تمریناشو بچه ها حل کنن ؟
ــــــــ
من ایده آل های خودمو نمیگم ولی میخوام در مورد یکی از آشناهامون واستون بگم که ۲۸ سالشه و وضع باباش انصافا خوبه ولی خودش از خودش هیچی نداره!
آقا این بشر تو خونه بهش گیر دادن که باید زن بگیری و چند تا کیس مناسب هم واسش پیدا کردن ولی این بشر به خاطر اینکه بابای دختره مایه دار نبود قبول نمیکرده!
تا همین چند وقته پیش که با یه دختره آشنا میشه که پدرش فوت کرده و ۵ـ۶ میلیارد بهش ارث رسیده دختره هم تا جایی که من دیدمش یه سوناتا و یه آزرا زیر پاشه! آقا این بنده خدا پاشو تو یه کفش میکنه که من این دختره رو میخوام .... (بماند که آخر خونوادش منصرفش میکنن)
من میخوام بدونم چرا ایده آل پسرا شده پولدار بودن پدر طرف؟ نظر شما چیه؟
شما تیکه هاتون رو بندازین من اینجا جواب نمیدم.. چون بدون امتیاز نیست ============
بردیا جان پول آدم رو به طمع میندازه دیگه اینکه سوال کردن نداره.. ولی این بنده خدایی که تو گفتی وضع خودشون هم خوبه نمیدونم چرا دیگه دختر پولدار میخواد.. خیلی واسش متاسفم.. اصلا نباید به وضع مالی طرف نگاه کرد.. دارن واسه خودشون دارن به ما چه ؟! مگه نه؟! اون ۲۰% هم که من زدم یعنی عین خودمون باشن.. همردیف خودمون نه خیلی بالاتر نه خیلی پایین تر
محمد شعارگونه حرف میزنی برادر ! اگه چنین کیسی واسه تو پیش بیاد بازم میگی مال خودش داره طرف؟
تو این زمونه هیچکس دستش تو جیب خودش نیست و همه با پشتوانه هاشونن که زندن. من به اون طرف که از بهترین و نزدیک ترین افراد زندگیمه حق میدم که به اوضاع مالی طرفش نگاه کنه! البته قبول دارم که گندشو در آورده