انجمن های گفتگو » عمومي » درس و مدرسه - درهنر گفتگوی فرومی!
Shadbahr

ارسال: پنجشنبه 4 مهر 1387 ساعت 17:34

درهنر گفتگوی فرومی!

من مایلم تجربه و فهم خودم رو- (تا اونجا که حوصله یاری کنه!)- درباره یک فروم خوب ... زمینه نقایصی که داره...فرهنگی که باید درموردش مطرح و شاید پذیرفته بشه....... تو این تاپیک .... مطرح کنم!

(شما هم میتونید این کار رو بکنید! .... و به نوشته من ایراد بگیرید!)

شاخه هایی که این بحث میتونه داشته باشه رو بعدا مطرح میکنم!
........................................

انتخاب عنوان این تاپیک ذوقی صورت گرفته.... من بهیچوجه ادعای علمی- فنٌی دراینمورد ندارم!
پس انتخاب واژه " هنر " برای گفتگوی فرومی صرفا از نظر قوت نگاه و سلیقه ای هست که بعد از سالها گشت زنی در اینترنت و در فرومهای داخلی و خارجی بدست میاد.

ممنون

Mohammad

ارسال: جمعه 5 مهر 1387 ساعت 04:01

اولین سوال رو من میپرسم شادبهر جان!!
چند سال هست که توی فروم ها شرکت میکنی؟!
فروم هایی که رفتی ۲ . ۳ تا مثال بزنین!!
یه فرم خووب یعنی چی؟!

Shadbahr

ارسال: یکشنبه 7 مهر 1387 ساعت 11:06

محمد جان

من مایل نیستم که "اسم/ آدرس" فرومهای زیادی رو که وبگردی کردم و یا مشارکت بحثی داشتم رو نام ببرم!
اوٌل اینکه نمیخوام عامل معرفی/ تبلیغاتی اونها باشم! (چون بعضی از محورهای عملیاتی اونها رو تایید نمیکنم!)
حدٌاقل فعلا بهتره اینکار رو نکنم!

در این تاپیک هم نمیشه معرفی لینک- مطلب از فرومی کرد...چون با این تاپیک مناسبتی نداره!
(پس فعلا عذر منو بپذیرتا بعد ببینیم چی میشه!)

Shadbahr

ارسال: یکشنبه 7 مهر 1387 ساعت 11:09

من فکر میکنم که تقسیمات اوٌلیه ای برای این فروم میشه قائل شد.

1- خاطرات فرومی ...... (که میتونه نقش زمینه ای برای این تاپیک داشته باشه! منظورم اینه که برای هدف/ عنوان این تاپیک ، مواردی رو مطرح کنه که بهتر بحث تاپیک رو وضوح بده!).

2- فرهنگ فرومی........(یعنی اون مجموعه نکاتی که ضرورتا برای یک فروم شایسته قرن بیست و یکمی مطرحه!)

3- هنر گفتگوی فرومی.....(که چطوری بطور فردی چنین هنری رو در خودمون شناسایی و رشد بدیم!)

((برای همین خواهش میکنم که اگه خواستید با این تاپیک همکاری کنید ... اگه میدونید و میتونید به عناوین تفکیکی بالا مناسب ودر بالای نوشته تون اشاره کنید! اینطوری مزه یک کار پزوهشی رو پیدا میکنه!!))