انجمن های گفتگو » عمومي » فلسفه و عرفان - سئوال خوب نصف جواب درست!
LoveGol

ارسال: دوشنبه 1 مهر 1387 ساعت 04:57

سئوال خوب نصف جواب درست!               

سئوال خوب نصف جواب هست!! (اغلب خود سئوال هم واسع ما جا نیافتاده!)
فقط سخت نباشه که کسی نفهمه!
کامپیوتری و اینترنتی هم نباشه!

برنامه اصلی این تاپیک "سئوال خوب" هست نه "جواب خوب"!!
ولی نمیشه مانع جواب دادن کسی هم شد!

ضمنا محمدجان اون سئوال فیزیکیت رو که تو تاپیک " نا دانستگی ها " تو تالار " بدون شرح " کپک زده رو منتقل کن اینجا تو این تاپیک!! (امان از دست شما مدیران که قوانین سایت رو خودتون هم رعایت نمیکنید!!)

Aram

ارسال: جمعه 5 مهر 1387 ساعت 20:20

میشه دقیق تر بگید مضوع اینجا چیه ؟
یعنی هر کی سوال داره بیاد بپرسه تا هر کی بلده بیاد جواب بده البته سوالش و خوب بیان کنه,درسته؟

Bardia

ارسال: جمعه 5 مهر 1387 ساعت 22:44

من نمیدونم این تاپیکی که شما اینقدر حرصشو میزدید که تایید بشه تایید بشه این بود واقعا؟!

شایدم من موضوع رو نفهمیدم و نیاز به توضیح بیشتری داره . ولی این برداشتی که من الان دارم اینه فوق العاده مضمون چرتی داره حرفتون. جسارتا عرض کردم البته ها

Mohammad

ارسال: شنبه 6 مهر 1387 ساعت 00:18

نقل شده از LoveGol

//............//

ضمنا محمدجان اون سئوال فیزیکیت رو که تو تاپیک " نا دانستگی ها " تو تالار " بدون شرح " کپک زده رو منتقل کن اینجا تو این تاپیک!! (امان از دست شما مدیران که قوانین سایت رو خودتون هم رعایت نمیکنید!!)

منظورتون همون نا دانستنی هاست؟! اونو زدم بله مشتاقی برای بحثش نبود گویا.. اما کپک واژه ی مناسبی نیست.. متشکرم.. اگه میشه زودتر بیاید تکلیف این موضوع رو هم روشن کنین انگاری مبحث آنچنان گویا نیست!! متشکر

edison

ارسال: شنبه 6 مهر 1387 ساعت 09:09

بنا به دلايلي مشترك در دسترس نيس ...جواب بدين

Shadbahr

ارسال: شنبه 6 مهر 1387 ساعت 16:32

محمدجان

نان – که برکت هست- وقتی جایی نامناسب میمونه... کپک میزنه!
("کپک" فحش و متلک نیست! ماندگی و بی استفاده گذاشتن چیزی است که میتونست برکت بده!)
پیشنهاد لاوگل مثل تمام پیشنهادهاش جالب بود و هست! انتقال سئوال فیزیکی تو به این تاپیک!
(انتقال به تالار انجام شد...ولی نه به تاپیک!)
چون سئوال تو ، سئوال خوبی بود....و خود سئوال ، خوبه که باز بشه!!
سئوال خوب، نصف جواب درسته!!

بردیا جان
اگه میدونی چیزی جسارته ، خوب نگو!
اینکه کسی میاد تو تالار "علم- فلسفه- عرفان" یک تاپیک " سئوال پرسیدن" میزنه.... یعنی حتما دانشش رو داره!
و وقتی میگه توضیح خود سئوال مهم تره...از یه طرف برای دیگران امکان گفتگو فراهم میاره... و از طرف دیگه با تواضع علمی خودشو تو حاشیه قرار میده!
(برای مثال سئوال محمد در تاپیک خودش...اشاره نوشته بالایی.....میتونه درهمون موقعیت سئوال بیشتر باز بشه و تبدیل به یه سئوال "خوب یا بهتر" بشه! که میشه نصف راه حقیقت! نصف جواب صحیح!).

لاوگل جان
تا اینجا خوب در رفتی!
من خیلی هنر کنم اینه که گاهی چند پستی بدم!
میدونم مهمون نوازی این سایت بد بوده... ولی همه که مثل هم نیستند!!

Bardia

ارسال: شنبه 6 مهر 1387 ساعت 19:47

شادبهر جان دوست عزیز به نظر من اینکه حرف دلت رو اگر منطقی باشه رک بزنی یه پوئن مثبت برای شخصه

از نظر من و خیلیای دیگه این تاپیک واقعا مضمون نداشت و مدیرای سایت حق داشتن که تاییدش نکنن. شما که ادعا میکنی توی انواع و اقسام فروم های ایرانی و خارجی چندین و چند سال تجربه داشتی باید اینو از من قبول داشته باشی که یه تاپیک خوب و قوی باید تاپیکی باشه که علاوه بر جذابیتش موضوع و پست اول خوبی داشته باشه

متاسفانه من از موضوع این تاپیک هیچی نفهمیدم : ̎سئوال خوب نصف جواب درست̎
پست اول هر تاپیک هم باید چارچوب اصلی پست دادن و بحث کردن تو تاپیک مشخص بشه که متاسفانه من ۳ بار این پست رو خوندم ولی ..... بیشتر حسم این بود که .... بگذریم

دوستایی که فکر میکنین من بحث رو منحرف کردم و دارم به حاشیه میبرم ازتون خواهش میکنم که این پست من رو پاک نکنین و بذارین بعضی از دلخوری ها و گلایه هایی که توی تاپیک پیشنهاد پیش اومده تکلیفش روشن بشه. من شخصا به گریون و محسن حق میدم که این تاپیک رو تایید نکردن.

ویرایش توسط Bardia - شنبه 6 مهر 1387 ساعت 19:49

Mohammad

ارسال: یکشنبه 7 مهر 1387 ساعت 02:13

خب زننده تاپیک بسم الله.. شروع کنین!! یه سوال مطرح کنین خودتون..

Shadbahr

ارسال: یکشنبه 7 مهر 1387 ساعت 12:05

بردیا جان

از نظر من توضیح لاوگل گویایی نسبی رو داشت!
چون در جمله بعدیش اونو تکمیل کرد!

خیلی تاپیک ها تو همین سایت اصلا یا توضیحی ندارند یا خیلی ناپخته و نارسا!
تازه من که توضیح دادم.

شما بهتره بجای انتقاد مکرر به یک تاپیک مفهومی (و به من بی چاره!) اگه سئوال داری مطرح کنی و عکس العمل رو ببینی!
تاپیک با مطرح شدن سئوالهایی مثل سئوال محمد فعال میشه...نه با چوب و چماق
خصمانه!!

((ضمنا من با هرنوع حذف پست مخالفم....چون تاریخچه رفتاری شخصیتی تاپیک رو
نشون میده!!))

(( همکاری با یک تاپیک مفهومی موارد و مراتبی داره...
۱ـ ارائه نظر در قالب عنوان تاپیک   ۲ـ پرسیدن سئوالها ۳ـ کمک در ارائه و توصیف هرچه بیشتر پاسخها))
هی نگید که موضوع رو نفهمیدیم! اینکه قراره سئوال بپرسیم ابهام داره!!؟
اینکه قراره اگه سئوال مبهم بود و یا ارزش باز کردن داشت راجع به سئوال حرف برنیم
تو توضیح لاوگل مشخص نبود!!؟
حتی با مثال رجوع دادن به سئوال محمد در تاپیک دیگه بازم مبهم ماند!!؟

شما ها تو یه تالارــ تاپیکهای مفهومی هستید .... یعنی باید فهمتونو بالا ببرید
نا اینکه همه چیز حاضر و آماده باشه....راحت الحلقوم!!

ممنون.....

Bardia

ارسال: یکشنبه 7 مهر 1387 ساعت 13:43

من دفعه ی اولم بود که چنین چیزی رو میشنیدم! اصلا هم فکرشو نمیکردم که تاپیکا ماهیت خودشون رو تغییر دادن و به معما تبدیل شدن واسه خواننده هاشون!

پس با اجازتون باید یه چند وقتی رو فکر کنیم تا بفهمیم که موضوع اینجا چیه! چون ظاهرا نویسنده ی تاپیک که دو روز اولی که تو سایت اومده بود همه چی رو بهم ریخت و گفت چرا تاپیک بسیار مفهومی منو (!) تایید نکردید حالا حالا ها آنلاین نمیشن

خب شادبهر جان! چوب و چماق خصمانه رو میذاریم کنار! شما که ادعات میشه معنی اینجارو فهمیدی خودت شروع کن! من و محمد هم کمکت میکنیم .