انجمن های گفتگو » عمومي » فلسفه و عرفان - چند سوال از مذهبیون
Tinnna

ارسال: دوشنبه 14 مرداد 1387 ساعت 23:48

چند سوال از مذهبیون – 9

داستان معراج نیز برایم سوال بر انگیز است.می گویند در شب معراج حضرت محمد به دیدار خدا رفت به جایی رسید كه در آنجا جبرئیل هم اجازه ورود نداشت.حضرت محمد از پشت پرده با خدا سخن گفت.آیا این به این معنی نیست كه خدا جا ومكان دارد.كه حضرت محمد با الاغ بال دار توانست به آنجا برود.آیا از پشت پرده یا هر گونه حجاب دیگرصحبت كردن به این معنی نیست كه خدا همه جا نیست .یعنی خدا این طرف پرده بود و آن طرف نبود.خودتان بگویید با قبول داستان معراج چقدر خدایتان را كوچك كرده اید.او را در حد یك پادشاه كه هر كس با رعایت سلسله مراتب می تواند به حضورش نائل شود پایین آوردید.

-------------------------------------

" !!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!"

" امیدوارم كه همه انسان ها پیش از قبول هر افسانه ای آن را با خرد خود بسنجند!!! "

ویرایش توسط Tinnna - دوشنبه 14 مرداد 1387 ساعت 23:49

new_ab

ارسال: سه شنبه 15 مرداد 1387 ساعت 03:59

فقط اینو بدونین که من خودم خدا رو قبول ندارم ولی هرچند تا دلیل برای وجود نداشتن خدا وجود داره به همون اندازه دلیل وجود خدا وجود داره

new_ab

ارسال: سه شنبه 15 مرداد 1387 ساعت 04:17

کل سوال های تو دو سوال بود سوال اول و سوال 2 تا 9 به سوال 2 تا 9 می شه خیلی راحت جواب داد ولی سوال اول همون پیدایش جهانه
یه سوال ازت می پرسم
درستی و ندارستی سوالم رو بگو و اگه درسته جوابش؟
دو خط موازی هم رو قطع می کنند یا نه؟
بعد جواب این سوال با هم بحث می کنیم

Tinnna

ارسال: چهارشنبه 16 مرداد 1387 ساعت 11:41

نقل شده از new_ab

کل سوال های تو دو سوال بود سوال اول و سوال 2 تا 9 به سوال 2 تا 9 می شه خیلی راحت جواب داد ولی سوال اول همون پیدایش جهانه
یه سوال ازت می پرسم
درستی و ندارستی سوالم رو بگو و اگه درسته جوابش؟
دو خط موازی هم رو قطع می کنند یا نه؟
بعد جواب این سوال با هم بحث می کنیم

توضیح در مقدمه بود! (من نویسنده این مطالب نیستم! مرتب کننده شدم و آوردم اینجا! پس مخاطب شما یا هرکس دیگه درین تاپیک – فعلا!- من نیستم!)

مخاطب تاپیک "مذهبیون" هستند. (که اگه سواد دینی دارند میتونند به این سئوالها جواب بدند! و اگه نتونند جواب بدند شاید بهتر باشه دینشونو بزارند در کوزه آبشو بخورند!!).

شما هم که بی خدا و بی دینی قاعدتا یا نباید جواب بدی(!) یا سئوالها رو میتونی بهتر توضیح بدی و قویتر کنی!

امٌا راستش متوجه روش شما نمیشم!!! شما چرا تو "مطلب نوشتن=بحث" شرط میزاری!؟ (چرا میخوای مچ بندازی!!؟). شما میتونی مطلب بنویسی اگه کسی خواست جوابتو میده و بحث بازتر میشه! اینکه من یا هرکس دیگه ای بدونه دو خط موازی چه صیغه ای یه یا ندونه به مطالب مورد ارائه تاپیک ربطی نداره و نباید شرط بحث بشه!!!

ضمنا شباهتهایی در سئوالهای نویسنده اصلی هست که از نظر او تفاوت دارند(که راستش تا حدودی همینطوره!) و به هرحال من هم ترجیح دادم نوشته او رو کم نکنم!(فقط تقسیمش کردم که خوندنش آسونتر بشه. همین!).

new_ab

ارسال: چهارشنبه 16 مرداد 1387 ساعت 17:13

تو نویسنده نیستی ولی اینا رو قبول داری که اینجا گذاشتی و تنها مخاطب این تاپیک

شاید ما باید خدا رو قبول کنیم و مذهبی بشیم پس کلا بحث واسه دو طرفه نه فقط مذهبیون

خوب تو این مورد منم میخوام با بحث کردن در این مورد هم شما رو و هم خودمو روشنتر کنم و هم سوالا رو درست تر بگیم

خوب من این سوالو پرسیدم ببینم مغزت چقد بازه یا کلا چطور مطالبو می گیرینه شرطه نه مچ اندازی فقط بدونم بحث رو از کجا شروع کنم تا بتونم اون چیزای که من می خوام تو بفهمی بهت برسونم

Deniz

ارسال: شنبه 24 بهمن 1388 ساعت 22:35

نقل شده از Tinnna

چند سوال از مذهبیون – 8

چرا باید حضرت مهدی در زمانی ظهور كند كه ظلم به اعلی درجه خود رسیده باشد .مگر اگر ظلم كمتر باشد مبارزه با آن راحتتر نیست.
و چرا فقط مردم اخر زمان كه عده اندكی بیشتر نیستند باید راحت زندگی كنند.مگر مردم دوره های مختلف نیاز ندارند كه در صلح و صفا و آرامش زندگی كنند.
چه فرقی بین ما و مردم آخر زمان می باشد.آیا انتظار فرج كشیدن یك نوع منفعل بودن نیست.
اگر توجیه می كنید كه باید انسان ها خودشان زمینه ظهور را فراهم كنند-دیگر چه نیازی به حضور حضرت مهدی است؟

------------------------------------

" !!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!"

اول اینکه نویسنده ی اصلی این سوالات تنها هدفی که تو نظرش بوده به انحراف کشوندن فکر افرادی بوده که به خدا ایمون دارن،نویسنده با علم به این موضوع که اکثر افراد مسلمون زاده ان عمدا این مطالب رو مطرح کرده تا به منظور خودش برسه.
ادعای خاصی ندارم اما در حد اطلاعاتم در مورد این سوال حرفایی دارم.
اینکه چرا امام زمان قبل از اینکه جنگیدن با کفر براش سخت بشه ظهور نمیکنه سوال ابتدایی و مضحکیه!ایشون به فرمان خدا از نظرها پنهان شدن و به فرمان پروردگار ظهور میکنه و قدرت امام مانند قدرت ما زمینی ها نیست که هر چی ظالم کمتر باشه جنگیدن برامون راحتتره...
در مورد آسایش مردم و ظهور هم باید گفت که اگر بنای دنیا به راحت زیستن بود چرا از زمان خلقت همه چیز مهیا نشد تا همه ی ادوار راحت باشند؟دنیا مکانی برای آزمایش قرار گرفت پس سختی و موانع از شرایط سنجیدنه....ظهور حضرت مهدی(عج)به عنوان منجی بشریت امری الزامیست تا روزی باشه که همه قدرت خداوند رو در ید مبارک ایشون به نظاره بشینن.......