انجمن های گفتگو » عمومي » فلسفه و عرفان - چند سوال از مذهبیون
Tinnna

ارسال: دوشنبه 14 مرداد 1387 ساعت 23:28

چند سوال از مذهبیون

این مطلب را در یک وبلاگ خوندم برام جالبه جوابی که به این سوالها میشه داد چیه؟
من اینها رو اینجا چند تکه میکنم!(در چند پست)/( مطلب اصلی یکجا بود!).

هرکس جواب اونی رو که بلده بده: شماره ش رو بگه! یا " نقل قول...همه پست رو تکرار نکنید! ".

اگر هم خواستید کلٌی درمورد بحث این تاپیک حرف بزنید، خب بزنید!

Tinnna

ارسال: دوشنبه 14 مرداد 1387 ساعت 23:31

بعضی ها که "ترس و بی خیالی و بی سوادی" رو مرامشون کردند ، فکر میکنند که اینجور بحثها سیاسی یه!

بعضی ها میگند که اینها نشر بی ایمونی یه!
و ایمان کور رو مساوی "تسلیم=اسلام" جا میزنند!

یعضی ها از "زور خر بودن" قات میزنند و لگدپرونی میکنند...!

امٌا "شک و بحث و جستجو" عین ایمانه! و بدون حرف زدن و دلیل آوردن نمیشه آگاه بود و آگاهی رو نشر داد!

Tinnna

ارسال: دوشنبه 14 مرداد 1387 ساعت 23:33

چند سوال از مذهبیون - 1

عده ی زیادی بر این باورند كه دنیا مخلوق خداست .صفات بیشماری را برای خدا بر می شمارند.از جمله خدا خالق-توانا-دانا-قادر-بی نیاز-و.....

چند سوال در رابطه با خدا برایم مطرح شده است.

من فضایی خالی را تصور می كنم كه دنیا و زمان و مكان وجود نداشت.تنها خدا وجود داشت.چون كه دنیا وجودنداشت خدا نیز خالق نبود.دنیایی وجود نداشت تا خداوند به اسرار آن آگاه باشد.توانا نیز نبود.وقتی دنیا وجود نداشت توانا به چه چیزی بود.كریمی- رحیمی-بینایی-عادلی -هیچ كدام از این صفتها نمی توانست مفهوم
داشته باشد. پس پیش از خلق دنیا خدا هیچ نبود .سپس خداوند جهان را آفرید.به واسطه خلق دنیا-خدا خالق شد.و پس از خالق شدن -صفات دیگر نیز مفهوم گرفتند.پس دنیا باید وجود داشته باشد تا خدا نیز وجود داشته باشد.

--------------------------------

"با توجه به مخلوق بودن دنیا اولین سوال من از مذهبیون این است كه پیش از خلق دنیا خدا چه بود.آیا وجود خدا وابسته به دنیا نیست؟"

Tinnna

ارسال: دوشنبه 14 مرداد 1387 ساعت 23:34

چند سوال از مذهبیون - 2

خدا در قران گفته است كه انسان را از خاك آفریده است.از طرفی در قران گفته شده خدا كن فیكون میكند.آیا خدا به خاك كه عنصر مادی است برای خلق انسان نیاز نداشت؟.اگر توجیه میكنید كه خاك را هم خودش آفریده.باز هم از مخلوق خود بی نیاز نبوده.از این بابت فرقی بین خالق بودن انسان و خداوجود ندارد.انسان هم
اگر چیزی را اختراع می كند-مثلا"اگر كامپیوتر می سازد-از سی-پی یو وآی سی-و كابل - وهارد دیسك-پیچ و مهره -و.....كه خودش ساخته استفاده می كند.

----------------------------------

"با چه گواهی و دلیلی می توانیدبگویید خدا كن فیكون میكند؟"

Tinnna

ارسال: دوشنبه 14 مرداد 1387 ساعت 23:35

چند سوال از مذهبیون – 3

سوال دیگر اینكه-خدا چه نیازی به دستیارانی مثل فرشته ها دارد.یكی مامور ابلاغ وحی به پیغمبرش-دیگری مامور قبض روح-یكی هم مامور نوشتن اعمال ما.مگر نه اینكه فرشته ها از مجردات هستند ودر نهایت كمال خود خلق شده اند.

-----------------------------------

"اگر خدا برای این قبیل كار ها به آنها احتیاج ندارد پس برای چه خلق شده اند؟"

Tinnna

ارسال: دوشنبه 14 مرداد 1387 ساعت 23:37

چند سوال از مذهبیون – 4

سوال دیگر اینكه در قران گفته شده موسی در كوه طور خدا را به صورت نور دید.در تورات هم گفته شده موسی نشیمنگاه خدا را دید.و خدا به صورت رو در رو با صوت خود با موسی سخن گفت.

----------------------------------------------

"آیا نور از خواص ماده نیست.آیا صوت برای بوجود آمدن و انتقال نیاز به محیط مادی ندارد؟"

Tinnna

ارسال: دوشنبه 14 مرداد 1387 ساعت 23:38

چند سوال از مذهبیون – 5

سوال دیگر اینكه در قران گفته شده شیطان به خدا گفت چون من از آتشم و انسان از خاك هرگز بر انسان سجده نخواهم كرد.شیطان در بارگاه خدا بود و سالها به عبادت خدا مشغول بود .اما به واسطه این نا فرمانی از درگاه خدا رانده شد و به بهشت آمد .همانجا كه آدم و حوا بودند. و از خدا خواست كه تا قیامت به او مهلت بدهد تا در فریب بندگان خدا بكوشد.اگر آتش عنصری مادی است و طبق خواص ماده مكان و فضا اشغال می كند.

---------------------------------

"پس بارگاه خدا چگونه جایی است كه چیزی با خواص مادی می تواند آنجا باشد.باید خدا از جنس شیطان یا شبیه آن باشد كه شیطان بتواند پیش خدا باشد.بعد به بهشت كه جایگاهی پایین تر است نزول كند.فقط با فرض اینكه خدا مادی باشد -شیطان می تواند در بارگاه خدا باشد. اینطور نیست!؟"

Tinnna

ارسال: دوشنبه 14 مرداد 1387 ساعت 23:41

چند سوال از مذهبیون – 6

سوال بعدی اینكه مسلمانان معتقدند كه حضرت عیسی زنده است ودر نزد خداست.اگر روح عیسی پیش خداست و جسمش نیست-پس حضرت عیسی مرده.ولی اگر می گویید با جسمش پیش خداست.پس خدا جا و مكان دارد كه چیزی با خواص ماده می تواند پیشش باشد.

---------------------

" درسته!؟"

Tinnna

ارسال: دوشنبه 14 مرداد 1387 ساعت 23:45

اینو نتونستم قطعه کنم! ببخشید طولانیه!!

چند سوال از مذهبیون – 7

مسئله ی بعدی اینكه مردم شیعه معتقدند كه امام دوازدهم آنها زنده هست و در آخر زمان ظهور می كند.مگر حضرت محمد نگفت انا بشر مثلكم.یعنی من بشری همانند شما هستم.او كه پیغمبر خدا بود برای نداشتن معجزه این بهانه را كه من هم بشری مثل شما هستم می آورد.اگر قرار بود انسانی عمری به این طو لانی
داشته باشد بهتر بود خود حضرت محمد این عمر طولانی را بیابد تا هم به عنوان معجزه آن را مطرح كند و هم اینكه بلا فاصله پس از مرگش دینش به انحراف كشیده نشود.اصلا" مگر خدا نمی توانست با قدرتش به جای غایب كردن حضرت مهدی جان او را از گزند دشمنانش در امان بدارد. اصلا"چه نیازیست كه انسانی سالها در
غیبت باشد تا اینكه یك روز ظاهر شود و ظلم را از میان بردارد.مگر برای خدا مشكل است كه در آخر زمان انسانی را از مادری متولد سازد كه معصوم پاك و با همه خصایصی كه برای مهدی تعریف می كنند باشد.اگر حضرت محمد كه پیغمبر بود غیر عادی نبود .چگونه نوه ای كه دوازده نسل با او فاصله دارد غیر عادی است.اگر او
زنده است در همین فضا هست كه ما هستیم.اگر سرب در هوا هست برای او هم هست.میكرب ویروس مواد شیمیایی بیماری های واگیر دار همه برای او هم هست.هیچ عقل سلیمی نمی تواند بپذیرد با این همه عوامل كه از عمر انسان می كاهد انسانی این همه عمر بكند.اگراو غیر عادی است .خدا حرف خودش را نقض كرده كه می گوید ما پیامبران را از میان خود شما بر انگیختیم.اگر برای اثبات مدعای خود عمر حضرت نوح را مثال می زنید.چرا در آنجا كه در قران گفته شده خدا دنیا را در شش روز خلق كرد می گویید این آیه از متشابهات قران هست.و شش روز به معنی شش دوره است.اما به نوح كه می رسید این آیه از محكمات قرآن می شود.تازه كشتی نوح هم افسانه ای بیش نمی باشد.چرا كه هیچ عقل سلیمی نمی تواند بپذیرد كه در آن زمان كه نه هواپیمایی وجود داست نه وسیله تند رو دیگری حضرت نوح چگونه حیوانات مختلف را از سر تاسر دنیا جمع كرد.مثلا" خرس قطبی را از قطب و كوالا را از استرالیا و شتر را از اسیا جمع كرد.میلیاردها گونه جانور وجود دارد .چگونه حساب تك تك آنها را در ذهن داشت و از قلمش چیزی در نرفت.و كشتی او به وسعت چند اقیانوس باید می بود تا میلیارد ها جانور را در خود جای دهد.اگر از همه جانوران فقط دو جفت بودند جانوران گوشتخوار در این مدت چه می خوردند.مگر كشتن كافران راحتتر و منصفانه تر ازكشتن میلیاردها حیوان بیگناه نبود.با این حساب افسانه نوح هم نمی تواند به داد حضرت مهدی برسد.

--------------------------------

" !!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!"

Tinnna

ارسال: دوشنبه 14 مرداد 1387 ساعت 23:46

چند سوال از مذهبیون – 8

چرا باید حضرت مهدی در زمانی ظهور كند كه ظلم به اعلی درجه خود رسیده باشد .مگر اگر ظلم كمتر باشد مبارزه با آن راحتتر نیست.و چرا فقط مردم اخر زمان كه عده اندكی بیشتر نیستند باید راحت زندگی كنند.مگر مردم دوره های مختلف نیاز ندارند كه در صلح و صفا و آرامش زندگی كنند.چه فرقی بین ما و مردم آخر زمان می باشد.آیا انتظار فرج كشیدن یك نوع منفعل بودن نیست.اگر توجیه می كنید كه باید انسان ها خودشان زمینه ظهور را فراهم كنند-دیگر چه نیازی به حضور حضرت مهدی است؟

------------------------------------

" !!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!"