با سلام خدمت همه دوستان
این تاپیک مخصوص اعضایی هست که دانشجوی دانشگاه میرداماد گرگان هستن...
فعلا گردهمایی این افراد در این تاپیک هستش!
در پست های اینده موضوع بحث رو عنوان می کنم!
در ابتدا هم تصاویر از دانشگاه میرداماد رو واستون می زارم...
خب در این پست می خوام تصاویر از صندلی هایی که در جاهای مختلف دانشگاه هستش و اینکه این صندلی بیشتر پاتوق چه کسانیه واستون بگم
این نتایج توسط یکی از دوستان که بعد از گذر ۴ ترم تحصیل در این دانشگاه و کسب تجربیات کافی اعلام شده و زیاد هم قاطعیت نداره (جدی نگیرید)
» در این محل بیشتر دانشجویان پسر تجمع دارند و بیشتر اوقات ایستاده به بحث و مذاکره در مورد هر موضوعی که فکرش رو بکنین مشغولآ و صندلی ها عملا بی استفاده هستن
» در این محل بیشتر تریپ عاشقانه ست و عمومآ دختر و پسرهایی که تازه باهام آشنا شدن و می خوان بیشتر همدیگرو بشناسن اینجا می شینین
» این محل هم بیشتر واسه استراحت و یا مطالعات سطحی استفاده میشه (اونم چه مطالعه اییی)
فعلا همینا کافیه... فکر کنم با محوطه ی دانشگاه خوب آشنا شدین البته قسمت های دیگه ای هم داره که در پست های آینده به بررسیشون می پردازیم
سلام محسن جان.
مرسی از تاپیکی که زدی و قسمتهای مختلفی که معرفی کردی.
فعلا که سوتی های دانشگاه در Funny Link موجوده .
این قسمت هم بزودی با کمک دیگر بچه های دانشگاه که یکیش خودمم شلوغ میشه.
فعلا بای
سلام محسن جووون!!!!
و سهیل عزیز...
من از مدیریت این سایت گله دارم..این جا نشسته داره نظرشو به من تحمیل میکنه.
آقا ما که از این دانشگاه بار سفر بستیم.اما محسن میدونه که من هیچ وقت روی هیچ کدوم از این صندلی ها ننشستم. اینو هم بگم که این دانشگاه مکانهای زیادی داره که این فقط یه گوشه ای از اونه.
ایشاللاه در آینده ای نه چندان دور عکساشو میذاریم واستون.
فعلا با اجازه ی محسن و سهیل عزیز.
ویرایش توسط Arashjo0n - پنجشنبه 12 اردیبشهت 1387 ساعت 09:41
راستی شنیدم باغ هم داره... دمتون گرم با این دانشگاتون ...
خوش به حالتون باغ وحش هم دارین یه طرفتونم دیوار نداره همش منظرس اونور... عزیزانی که ندیدین باید ببینین تا بفهمید چه یونیورسیتی هی هستش این میرداماد .....
با سلام
می دونم خیلی خوشحالین که من از نمایشگاه برگشتم... خیلی دلتون واسم تنگ شده بود... امروز از چشمای همه مشخص بود فقط هر چی گشتم این گوسفند رو ندیدم آقایون جای همتون خالی بود خیلی خوش گذشت اما ... (به قول سهیل همینجا جملت رو قطع کن همین کافیه)
اصلا هم خسته کننده نبود فقط ۳۶ ساعت نخوابیدم و بیشتر از 30 ساعت سرپا بودم و تقریبا فراموش کرده بودم عملی به نام نشستن و استراحت کردن هم وجود داره...
بازم می گم جاتون خالی... عکس گرفتیم در پست های بعدی واستون می زارم