انجمن های گفتگو » عمومي » تفریح و سرگرمی - مطالب خنده دار، بامزه و جالب
Geryoooon

ارسال: جمعه 3 خرداد 1387 ساعت 12:10

كاربردهاي اتوبوسهاي درون شهري

- اتوبوس هاي درون شهري وسيله اي چند منظوره، براي انجام كارهاي مختلف هستند كه تنها حمل و نقل افراد به وسيله آنها يكي از كاربردهايشان به شمار مي آيد. در اين مطلب سعي كرده ايم شما را با كاربردهاي ديگر اتوبوسهاي درون شهري آشنا كنيم.
1- با 30 تومان لاغر شويد: خانمها و آقاياني كه قصد لاغر شدن را دارند به جاي استفاده از قرصها و كمربندهاي لاغري مي توانند از اتوبوس استفاده كنند، اين شيوه لاغر شدن اين دو مزايا را با هم دارد. الف- كم خرج تر است. ب- عوارض جانبي ندارد (البته ممكن است عوارض جاني داشته باشد.)
2- كسب روزي: آقايان و خانمهاي دزد مي توانند با توجه به ازدحام جمعيت و بهره جستن از ترمزهاي ناگهاني، به كار و كاسبي خود بپردازند.
تذكر جدي (1): آقايان و خانمهاي دزد مواظب جيبهاي خود باشند، شايد برخي از هم صنفان ناشناس در اتوبوس به مانند آنها مشغول كسب روزي باشند.
3- روشهاي نوين خودكشي: افرادي كه قصد خودكشي دارند مي توانند با قرار گرفتن در ميان جمعيت به جان خود به شيوه اي نوين

سوء قصد كرده و پايان بخشند، به اين ترتيب كه در هنگام ترمز ناگهاني در ميان جمعيت قرار گرفته و دل و روده شان از دهانشان بيرون بيايد.
٭ توصيه بهداشتي: لطفاً قبل از خودكشي دل و روده خود را با آب و صابون بشوييد تا در هنگامي كه از دهانتان بيرون آمدند و در كف اتوبوس ريخته شدند، اتوبوس را آلوده نكنند و احياناً مسافران بيمار نشوند. قبلاً از همكاري شما متشكريم!
4- بر مشكل بحران شخصيت خود فايق آييد: افرادي كه از بحران شخصيت و خود كوچك بيني رنج مي برند، مي توانند با ورود به اتوبوس و تقديم تعدادي بليت به راننده اين مشكل خود را حل نمايند؛ زيرا دادن بليت نشانه شخصيت و شخصيت آور است.
تذكر جدي(2): مقدار بليت داده شده بستگي به بحران شخصيت شما دارد.
5- درمان افسردگي: هنگامي كه در اتوبوس مي باشيد، مي توانيد با مشاهده قيافه افراد هنگامي كه پايشان لگد مي شود و يا دست يك نفر وارد چشمشان مي شود، بخنديد و شاد شويد.
6- تماشاي فيلم سينمايي به صورتlive : افرادي كه پول رفتن به سينما را ندارند، مي توانند در اتوبوس شاهد انواع و اقسام فيلمها به صورت زنده باشند.
الف- فيلم هاي action : در بسياري از مواقع اين حالت به وجود مي آيد كه مسافر بليت ندارد و سوار اتوبوس مي شود كه صحنه هاي جذابي ميان راننده و مسافر انجام مي گيرد.
ب- فيلم هاي هندي: (بدون شرح!)
7- سنت حسنه ازدواج: دختراني كه قصد ازدواج دارند، مي توانند با دادن جاي خود به پيرزنها به هدف خود برسند، يك داستان مستند:
- مادرجان بفرماييد
- دستت درد نكنه دخترم، خيلي خسته بودم، ببينم توشوهر داري؟
- نه!
- من پسرم خيلي خوبه!
(صداي سوت و كف مسافران): مباركه!

تذكر جدي(3): در هنگام دادن جاي خود به پيرزن مراقب باشيد به نيت اصلي شما پي نبرد.
تذكر اخلاقي: در صورتي كه فهميديد پيرزن پسر دم بخت ندارد، واقعاً بي معرفتي است كه جاي خود را از او پس بگيريد!
8- آموزش رانندگي: اگر مي خواهيد آيين نامه رانندگي را بياموزيد، سوار اتوبوس شويد و تقريباً هر كاري را كه رانندگان انجام دادند، شما انجام ندهيد!
9- دستيابي به آخرين اخبار: براي دستيابي به آخرين اخبار و شايعات مي توانيد سوار اتوبوس شويد، سوار شدن اتوبوس براي جمع آوري اخبار و شايعات حتي از مهماني هاي "اقدس خانوم" هم مفيدتر است!
تذكر پاياني- اميدواريم اكنون كه با كاربردهاي ديگر اتوبوس آشنا شديد، هر چه بيشتر در حفظ اين وسيله همه فن حريف كوشا باشيد.

Mahsa

ارسال: سه شنبه 14 خرداد 1387 ساعت 19:21

ين مردونه که اگه خانمها بخونن آبروي آقايون ميره!!!
خوشبختانه يک مرد بعد از مدتها وقت گذاشته و قوانين مردونه رو به رشته ي تحرير دراورده پس لطفا بخونيد. لطفا دقت کنيد که تمام اين قوانين با عدد يک شماره گذاري شدن يعني هيچ کدومشون برتري نسبي به ديگري ندارن:

1- مردها نميتونن فکر کسي رو بخونن.
1- ديدن مسابقه فوتبال مثل تماشاي ماه شب چهارده توي آسمون جذاب و قشنگه. اجازه بديد همينطور بمونه.
1- خريد کردن، مسابقه فوتبال نيست. و امکان نداره که ما به خريد به اين شکل نگاه کنيم.
1- گريه کردن يک جور تهديد به حساب مياد.
1- لطفا چيزي رو که مي خواهيد، واضح بگيد. اجازه بديد کمي روشن تر بگم، اشارات زيرکانه، اشارات قوي و اشارات مبرهن ولي غير مستقيم به يک موضوع اصلا به کار نمي آد. لطفا اصل درخواستتون رو واضح بگيد.
1- “بله” يا “خير” بهترين جواب ممکن به خيلي از سوالات هستند.
1- لطفا در صورت نياز به حل يک مشکل، پيش ما بياييد و درد دل کنيد، اين کاريه که ما مردا انجام ميديم. همدردي کردن وظيفه دوستان مونث شماست نه ما مردها.
1- سردردي که هفده ماهه داره شمارو آزار ميده يک مشکل واقعيه لطفا يک پزشک رو ببينيد.
1- هر مطلبي که شش ماه پيش از طرف ما مردها گفته شده الان به عنوان استدلال غير قابل قبوله. در واقع تمام نظرات ما فقط براي هفت روز معتبرند نه بيشتر.
1- اگر فکر مي کنيد چاقيد، خوب احتمالا هستيد. لطفا از ما نپرسيد.
1- اگر مطلبي که ما گفتيم رو ميشه دو جور ازش برداشت کرد و يکي از اين برداشتها شما رو عصباني و ناراحت ميکنه منظور ما اوون يکي برداشت بوده.
1- شما ميتونيد يا از ما بخواهيد که کاري رو انجام بديم يا بهمون بگيد که چطوري انجامش بديم. نه هر دوش. اگر شما از قبل ميدونيد که چطوري ميشه اوون کارو بهتر انجام داد خوب خودتون دست بکار شيد.
1- کريستف کلمب احتياجي نداشت که مسير رو بهش ياد بدن. ما هم همينطور
1- تمام مردها فقط در 16 رنگ اشيا رو ميبينند. دقيقا مثل ويندوز default . براي ما هلو يک ميوه است نه رنگ. پرتقال هم يک جور ميوه است نه رنگ. ما واقعا نمي فهميم رنگ پوست پيازي يعني چي.
1- اگر ما از شما بپرسيم چي شده و شما بگيد “هيچي” ما هم طوري رفتار ميکنيم که انگار هيچ اتفاقي نيفتاده. ما ميدونيم که شما دروغ ميگيد اما فقط ارزششو نداره که آدم سرشو بخاطرش درد بياره
1- وقتي ما دوتايي قراره بريم جايي، چيزي که شما پوشيديد کاملا مناسب و قشنگه … اينو واقعا ميگم
1- شما به اندازه ي کافي لباس داريد
1- شما کفش، زيادي هم داريد
1- من کاملا خوش فرمم. گرد هم يک جور فرمه خوب
1- ممنونم که اينو خونديد. آره ميدونم امشب بايد تو آشپزخونه بخوابم. ولي اينو ميدونستيد براي ما مردا اصلا مهم نيست. فکر ميکنيم رفتيم کمپينگ

Geryoooon

ارسال: سه شنبه 14 خرداد 1387 ساعت 21:25

چطوري پروانه بشم؟!

يكي بود يكي نبود، كرمي بود كه هميشه آرزو داشت پروانه شود، كرم قصه ما هر شب در خواب مي ديد كه بالهايي رنگارنگ دارد و پرواز مي كند. يك روز كرم قصه ما خزيد و خزيد تا اينكه به سوسكي برخورد كه كنار تنه درختي نشسته بود و زرت زرت گريه مي كرد، (اصولاً صداي گريه سوسكها اين طوريه!)، كرم از سوسك پرسيد:«چي شده؟ چرا گريه مي كني؟ چرا از سرت خون مي ياد؟»

سوسك گفت:«با شوهرم، آقا موشه، دعوا كردم، اونم با يه تله موش محكم زد تو سرم، منم مهريه ام را گذاشتم اجرا تا حالش گرفته بشه!»

كرم پرسيد:«تو نمي دوني من چطوري مي تونم پروانه بشم؟»

سوسك يكدفعه دلش را گرفت و هارت هارت خنديد (سوسكي كه صداي گريه اش زرت زرت باشه،حتما صداي خنده اش هارت هارته!) و به كرم گفت:« تو يه كرم سيب هستي، از همين درخت برو بالا و سيب بخور، ديگه هم از اين حرف هاي الكي نزن!»

كرم هم چون خيلي گرسنه بود، رفت بالاي درخت و كله اش را توي يك سيب فرو كرد. اما هنوز يكي - دو گاز بيشتر نزده بود كه دلش درد گرفت. همين طور كه از دل درد به خودش مي پيچيد، باز صداي گريه اي شنيد. سرش را از سيب در آورد و چشمش به يك زنبور كوچولو افتاد. پرسيد:«چرا گريه مي كني زنبور كوچولو؟»

زنبور كوچولو گفت:«مامانمو گم كردم.»

كرم پرسيد:«تو نمي دوني من چطوري مي تونم پروانه بشم؟»

زنبور كوچولو هر هر خنديد و گفت:«تو يه كرم دندون هستي، بايد بري توي دهان آدمهايي كه مسواك نمي زنن و دندانهايشان را بخوري!»

در همون لحظه پيرزني از راه رسيد و سيبي را كه كرم روي آن بود، از درخت كند و گاز زد و كرم قصه ما افتاد توي دهان پيرزن! كرم وقتي ديد همه دندون هاي پيرزن زرد شده و اهل مسواك زدن نيست، دو- سه گاز محكم به دندانهاي پيرزن زد. پيرزن شروع كرد به گريه كردن و به دنبال آن كرم قصه ما هم زد زير گريه! چون فكش بدجوري درد گرفته بود. بعد، از دهان پيرزن بيرون آمد و شروع كرد به معذرت خواهي. اما پيرزن گفت:«من از دندان درد گريه نمي كنم،دلم براي بچه هايم تنگ شده، ولي نمي تونم برم پيش آنها، چون توي راه يك عالمه جونور زورگير هست!»

كرم از پيرزن پرسيد:«راستي تو نمي دوني من چه طوري مي تونم پروانه بشم؟»

پيرزن خنديد و گفت:«تو يه كرم كتاب هستي و بايد صبح تا شب بري لاي كتابها و ورقه هايشان را بخوري!»

كرم قصه ما يك كتابخانه پيدا كرد و رفت لاي اولين كتاب. اما همين كه خواست اولين گاز را بزند، كلمات كتاب توجهش را جلب كردند و از آنجا كه كرم قصه ما يك كرم باسواد بود، شروع كرد به خواندن:«آقا موشه به خاله سوسكه گفت: اگه دعوامون بشه تو رو با اين دم نازك و لطيفم مي زنم!» كرم كه از حرف آقا موشه خوشش اومده بود بقيه داستان را هم خواند و به اين نتيجه رسيد كه آن كتاب براي خورده شدن حيف است! بعد كتاب «كدو قلقله زن» و «هاچ، زنبور عسل» را هم خواند اما هيچ كدامشان را نخورد!

كرم قصه ما كه حسابي كتاب خوان شده بود بعد از چند وقت رفت پيش خاله سوسكه و گفت:«آهاي خاله سوسكه! ديگر گريه نكن، برو به شوهرت بگو از اين به بعد اگه دعواتون شد، تو را با دمش بزنه تا دردت نگيره!»

بعد هم رفت پيش پيرزن و بهش گفت:«يك كدو را خالي كن و برو داخل آن، بعد آن قدر قل بخور تا برسي به خونه بچه هايت!»

كرم قصه ما بعد از آن دوباره رفت سراغ كتاب خواندن و بعد از مدتي به اين نتيجه رسيد كه مي تواند داستان بنويسد. پس شروع كرد به نوشتن يك رمان. اتفاقا رمان او با استقبال زياد كتابخوانها مواجه شد و به اين ترتيب كرم قصه ما فهميد كه از اول هم يك كرم نويسنده بوده و ديگر حاضر نشد جايش را با صد تا پروانه هم عوض كند!

Mahsa

ارسال: چهارشنبه 15 خرداد 1387 ساعت 13:15

دانستنیهای جالبی از مردان

تحقيقات نشان داده كه فقط 20% مردها عقل دارند
…….
80% بقيه زن دارند !!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟

مردها بر اثر كمبود عاطفه ازدواج مي كنند
بر اثر كمبود حوصله طلاق مي دن
ولي نكته جالب اينه كه بر اثر كمبود حافظه دوباره ازدواج مي كنند !!!! ؟؟؟؟؟؟؟

مردها سه تا آرزو دارن :
- اونقدر كه مامانشون مي گن خوش تيپ باشن !
- اونقدر كه بچه شون مي گن قوي باشن !
و مهمتر از همه اينكه :
- اونقدر كه زنشون شك داره دوست دختر داشته باشن !!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟

بيشتر مردان موفقيت شون رو مديون زن اولشون هستند و
زن دومشون رو مديون موفقيت شون !!!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟

مرد اولي : امان از دست اين زنها !؟ زنم تمام دارائيمو برداشت و رفت !
دومي : خوش به حالت ! زن من تمام دارائي مو برداشت و نرفت !!!! ؟؟؟؟؟

--------------------------------------------------------------------------------

- زن به شوهر : من احمق بودم كه باهات ازدواج كردم !
مرد : عزيزم چرا عصباني مي شي ! خب من هم عاشقت بودم اينو نفهميدم !!!! ؟؟؟؟؟

--------------------------------------------------------------------------------

فرق پير دختر با پير پسر:
- اولي موفق نشده ازدواج كنه
ولي دومي موفق شده ازدواج نكنه !!! ؟؟؟

يه ضرب المثل آموزنده هست كه مي گه :
مردن براي زني كه عاشقشي از زندگي باهاش آسون تره !!!!! ؟؟؟؟؟؟

مرد به زن : عزيزم ممنونم ازت ! تو اعتقاد به دين رو به زندگيم آوردي!
چون من قبل از ازدواج معتقد بودم جهنم اصلا’ وجود نداره !!!!! ؟؟؟؟؟؟

* ازدواج مثل شهر محاصره شده است: کساني که داخل شهرند سعي دارند ازآن خارج و آنها که خارج هستند کوشش دارند که داخل شوند!
فرانکلين

تا وقتي آدم ازدواج نکرده اورا غيرکامل مي خوانند، بنا براين معلوم مي شود که بعد از ازدواج کار آدم تمام است!
باب هوپ

* مرد و زن به خاطر اين ازدواج مي کنند که نمي دانند خودشان بايد با خودشان چه کار کنند!
آنتوان چخوف

* تا قبل از ازدواج فقط مرگ مي تواند دو عاشق دلداده را ازهم جدا کند اما بعد از ازدواج تقريبا هرچيزي مي تواند سبب جدايي آنان شود!
سامرست موام

* جوانان بسيار خوبي را ديده ام که لياقت بهترين سرنوشت ها را داشتند اما تحت تاثير حماقت ذاتي خود يکسره به سوي مجلس عقد رهسپار شدند!
ميخاييل لرمانتوف

مرد بي زن هميشه پيراهنش پاره است و مردد زن دار اصلا پيراهن ندارد!
” ضرب المثل ايراني”

* ازدواج براي کساني که تصور مي کنند صبح روز بعد از آن ، آدم ديگري مي شوند موضوعي نااميدکننده است.
ساموئل راجرز

* مجردان بيشتر از متاهلين درباره زنان اطلاع دارند چون اگر نداشتند آنها هم ازدواج مي کردند!
اچ.ال.منکن

* تاهل يک کلمه نيست، يک جمله است و تمام ايراد قضيه همين است!
دين مارتين

مرد با ازدواج روي گذشته اش خط مي کشد ولي زن بايد روي آينده خود خط بکشد.
سينکلر لوييس

* مردي که درپي يک ازدواج موفق و شاد است بايد دهاني بسته و حساب بانکي پر و پيماني داشته باشد.
گروچو مارکس

* قبل از ازدواج، مرد قبل از خواب به حرف هايي مي انديشد که شما گفته ايد اما بعد از ازدواج ، مرد قبل از اين که شما حرف بزنيد به خواب مي رود!
هلن رولان

* هيچ گاه ازدواج نکردم چون سه حيوان خانگي داشتم که دقيقا نقش يک شوهر را به تناوب برايم ايفا مي کردند.يک سگ داشتم که هر روز صبح غرغر مي کرد.يک طوطي داشتم که تمام بعداز ظهر بدو بيراه مي گفت و يک گربه که هميشه دم دمهاي صبح به خانه بازمي گشت!
ماري کورلي

* زنان با اين آرزو با مردان ازدواج مي کنند که مردان تغيير کنند… که نمي کنند.
مردان با اين آرزو با زنان ازدواج مي کنند که زنان تغيير نکنند… که مي کنند!

* خيلي بامزه است: هنگامي که زنان از ازدواج خود داري مي کنند اسمش را مي گذاريم عشق به استقلال اجتماعي اما وقتي مردان از ازدواج خودداري مي کنند به آن مي گوييم ترس از مسووليت اجتماعي!
وارن فارل

* اگر مي خواهي براي يک روز معذب باشي مهمان دعوت کن. اگر مي خواهي يک سال عذاب بکشي پرنده نگه دار واگر مي خواهي مادام العمر در عذاب باشي ازدواج کن!
” ضرب المثل چيني”

منبع.p30web.com

Mahsa

ارسال: چهارشنبه 15 خرداد 1387 ساعت 13:17

دختران در سنين مختلف چه مي خواهند؟

یک دختر یک مرد می خواهدخواهد - يك مرد ثروتمند، موفق،
جـذاب، تنومند، با استعداد، با محبت، پدري مهربان بـراي
فرزندانش و يا يك دوست… جـزئيات متفاوت ميـباشد امـا
يك نكته اساسي وجود دارد و آن اين است كه او يـك مـرد
را مي خواهد. مرد مطلوب هر دختري همچـنانـكه سنش
افزايش مي يابد دستخوش تغيير ميگردد:
دختر 22 ساله: او يك شاهزاده در قصر را مي خواهد. دخـتـر در ايـن سـن ممكن است مدعي آن گردد كه واقع بين ميباشد و دنيا را از ميان عينك رنگـين مشاهده نميكند. امـا او هيچگاه اقرار به آرزوي داشتن يك مرد ايده آل نـخواهـد كـرد. آن مـرد بايد خوش قيافـه، جذاب و مشهور باشد. او بايد پولدار باشد نه زياد پولدار اما هميشه در حسابش پول به اندازه كـافي داشته باشد. البته او بايد سخاوتمند باشد تـا پولهايش را بـراي همسـرش خـرج كند. او بايد زرنـگ و با هوش بـاشـد كـه بـراي بـرخي دخـتران با اهميت تر از خوش قيافه بودن ميباشد. او بايد شوخ طبع، ورزشكار، شيك پوش، رمانتيك و شـنونده خوبي باشد. بله خصوصيات و صفات آن مرد بسيار طولاني است. دخـتر مـردي را ميخواهد كه او را بپرستد و او را با گذاشتن گلها، هدايا و دادن وعده عشق ابدي و جاويدان تـبديل به الهه گرداند.
دختر 32 ساله: تنها يك مرد خوب را مي خواهد. او بـالاخره عيـنك رنگارنگ خود را كنار نهاده و خود را از توهمات و خيالپردازيهاي رمانتيك خلاصي بخشيده است. بـنابراين مرد مطلوب وي نيازي ندارد يك قهرمان باشد- او بايد خـوش قيـافـه، داراي رفـتـار شـايـسته، شغل با درآمد مكفي، يك ماشين خوب، يك خانه خوب و يك حساب بانـك خـوب باشـد. همچنين آن مرد بايد كيسه خريد را نيز از سوپر ماركت حمل كند، غـذاهـايـي كـه دخـتـر درست ميكند را دوست داشته باشد، به جوكهايش بخندد،تاريخهاي پر اهميت را بخاطر بسپـارد: مانند روز تـولد مـادر دختر و حـداقـل هفته اي يكبار ابراز محبت كند: همان مرد خانواده دوست مهربان.
دختر42 ساله: تنها يك مرد را مي خواهد. يـك مـرد مـعمولي كه ستاره سينما نبوده و مي تـواند جاي داشتن عضلات قوي در بدنش حتي شكم هـم داشـته باشد. الـبـتـه در صورتي كه لباسش آن را كاملا بپوشاند. سر فاقد مو نيز زياد نفـرت انـگيـز نـخـواهـد بود. كـافي اسـت آخـر هفـته صـورت خـود را اصـلاح كنـد و آنقدر نيرو داشته باشد تا بتواند در كارهاي منزل كمك كند و به جوكـهايش نيز بخندد و سرش را بـه نشانه گوش دادن تكان دهد، او را ماهي يكبار از خانه بيرون ببرد، او را تا سوپرماركت برده و بـاز گرداند و تا تمام بدن خانم در ماشين قرار نگرفته حركت نكند.
دختر 52 ساله: او مي خواهد…خوب دختر تنها با آن مرد زندگي مي كنـد. چقدر خوب اسـت اگـر آن مـرد هنـوز اسـم او را بـخاطـر داشتـه بـاشد و فـراموش نكــند كه آخر هفته صورتش را اصلاح كند، بعضي اوقـات بـه سلـماني بـرود، لبـاس زيـر و جـورابهـاي خــود را گـهگاهـي عـوض كنـد، زيـاد پـول قرض نگيرد، در اماكن عمومي مراقب رفتار خود باشـد، زماني كه با فردي صحبت مي كند خوابش نبرد… در اين سن دختر انتظار زيادي ندارد او تنها خواستار حداقل مي باشد.
دختر 62 ساله: مردي را ميخواهد كـه زيـاد مزاحمش نگردد. آن دختر بايد خيلي خوش شانس باشد تا مرد آنقدر ترسناك نباشد تا نوه هايش بـا ديـدنـش بـه گـريه بـيافتند و يا هنوز بخاطر داشته باشد كه توالت در كجا قرار دارد، دندانهاي مصنوعيش كجا هستـنـد، اكنون چه ماهي از سال ميباشد، زماني كه ميخنند به چه چيزي دارد ميخـنـدد و يا اين زن كه با او زندگي ميكند كيست؟! زن ميخواهد مرد آنقدر توانا باشد كه بـدون كـمك وي صبـح از خواب بـيـدار شـده و لبـاس مـناسب به تن كند. بزرگترين آرزوي وي آن است كه نگهداري مرد زياد پر هزينه نبوده و يا جايي را بتواند در خـانـه بيابد كه صداي خرناسهاي مرد به گوشش نرسد.
دختر 72 ساله: خوب بعضي دخترهـا تا ايـن سـن هـم عمر مي كنند اما مردان چطور؟ آيا مطمئن هستيد او هنوز نفس مي كشد؟

Mahsa

ارسال: چهارشنبه 15 خرداد 1387 ساعت 13:18

طرز تهيه ي آبگوشت مجردي-آشپزی-

طرز تهيه ي آبگوشت مجردي

يك قابلمه رو تا نصفه آب كنيد وبزاريد روي گاز.شعله هم تا ته زياد كنيد تا غذا خوب بپزه

در همين حين چندتا سيب زميني درسته وپوست نكنده ( پوستش ور مياد )بندازيد توي قابلمه

چندتا هم گوجه پرت كنيد توي قابلمه

اگر نخود ولوبيا يا هر چيزي شبيه اينا ديديد ( ماش عدس لپه شوردانه سياه دانه ارزن كنجد و … ) بريزيد

نمك و فلفل هم حسابي قاطيش كنيد ( هر چي بيشتر خوشمزه تر )

در قابلمه رو ببنديد و بريد سگا يا آتاري بازي كنيد

نيم ساعت ديگه بياييد و غذا رو از روي گاز برداريد ويك پياز هم بياريدو ميل كنيد وبا خودتون بگيد ايول من كه از زنها هم بهتر غذا درست ميكنم تازه منتي هم ندارم

سوالات متداول :

پس گوشتش چي ؟ گوشت چيه بابا گوشت مال كبابه

تو نيم ساعت سيب زميني پخته نميشه ؟ خوب نشه آخرش كه بايد بخوريمش چه پخته چه نپخته

رنگ آبگوشتمون زرده و قرمز نيست چرا ؟ به رنگش چيكار داريد خانمها رب هم ميزنند ولي شما آبگوشت طبيعي ميخوريد

و جواب ساير سوالات : اه چه غرغري كردي بخور ديگه . اگر هم حالشو نداري بده مامانجونت يا مثل من بده همسر مهربانت درست كنه ! بچه ننه

Moeinkhan

ارسال: پنجشنبه 16 خرداد 1387 ساعت 21:31

با پوزش از پيشگاه حضرت مولاناجلال الدين بلخی

بشنو از نی چون حکايت می کند               از گرانی ها شکايت می کند

چون زبان بنده را ببريده اند                        بال پرواز مرا هم چيده اند

سکه خواهم کيسه کيسه بی شمار           تا گرانی را کنم شايد مهار

هرکسی بر رخ نهد يک تپه ريش                 بيمه گردد تا ابد با پشم خويش

من به هر بيچاره ای گريان شدم                  يار بی چيزان و درويشان شدم

هرکه آمد فتنه زد در کار من                      همچو ملايان نشد غمخوار من

هان چه بايد کرد ما را زور نيست                 حاضريم از بهر مردن گور نيست

مرگ ما نزديک اما دور نيست                      کس به فکر اين تن رنجور نيست

هر که را پارتی نباشد نيست باد                 گشته فربه بطن آقا، نيست باد

گر رود محمود گو رو باک نيست                    از تو ابله تر بروی خاک نيست

پول نفت آور به سفره دير شد                      مرد مستضعف ز جانش سير شد

جمله می باشند اندر فکر نام                      کس نمی باشد به فکر اين غلام

بند تزوير و ريا بگسل پسر                            تيشه زن بر اتحاد زور و زر

گر کنون بر خاک مالی پوزه ای                     می شوی راحت ز هر دريوزه ای

کيسۀ سودا گران گر پر نشد                        نان ملا هم ولی آجر نشد

چون وکيلان هر کسی چالاک شد                 بی کوپن ، بنزين درون باک شد

غم مخور ای ملت والای ما                          نفت می باشد به زير پای ما

ای که گشته مايۀ افسوس ما                      غرب و شرق آيند بر پابوس ما

از تو جام عده ای زرناک شد                         کاخشان تا قبۀ افلاک شد

نفت را باشد هزاران عاشقا                          می کند هر صامتی را ناطقا

گر من اين حرف و سخن نا گفتمی                 شب ز اندوه درون نا خفتمی

ویرایش توسط Moeinkhan - پنجشنبه 16 خرداد 1387 ساعت 21:32

Moeinkhan

ارسال: پنجشنبه 16 خرداد 1387 ساعت 21:48

روش هاي دوست پسر آزاري!
اگه بهتون زنگ زد (در اين مسئله فرض بر هوتن نام بودن دوست پسرتونه…!!!) بگين سلام حميد جون.بعد يه دفعه انگار که تازه متوجه شدين بگين اوا خاک به سرم علي تويي؟؟؟؟مي تونين اين سير رو تا هفده باز تکرار کنين ولي بار هجدهم ديگه خطر مرگ داره.من مسئوليتي در قبال اين حادثه ندارم

بهش زنگ بزنين و بگين کسي خونه نيست و دعوتش کنين خونتون ، بعد با دختر همسايه بريد سينما و فيلم هوو يا ازدواج به سبك ايرونى رو ببينيد

تا يه شوخي کوچيک با شما کرد سريعا جبهه بگيرين و باهاش دعوا کنين. با کلماتي از قبيل:مگه تو خودت خواهر مادر نداري؟…يا يه همچين چيزايي .ولي دو تا سه دقيقه بعد خودتون يه جک فجيع يا افتضاح تعريف کنيد و بعدش بشينيد و قيافه بنده خدا رو تماشا کنيد

آرايش شديد بزنيد و از اين شلواراي خيلي برمودا و از اين پيرهن آستين کوتاها بپوشيد و بريد جلوي بنده خدا رژه بريد و وقتي به شما نزديک شد و به دو سه متري شما رسيد ، سرش داد بزنيد و بعدش بشينيد و زجر کشيدنش رو تماشا کنيد

عکسهاي دو نفره اي رو که با پسر نوه عمه ي خاله ي پدربزرگ پسر دختر خالتون و يا امثالهم گرفتيد بهش نشون بديد ولي بهش اجازه نديد حتي يه دونه عکس باهاتون بگيره

موقع تولدش جلوي دوستاش فقط بهش يه شاخه گل هديه بديد و حالشو حسابي بگيريد و (احتمالا بسته به قدرت و توانايي قلبي و شرايط جوي) بشينيد و سکته شو تماشا کنيد و لذت ببريد

همين که تو ماشين بغل دستش نشستين شروع کنين به عطسه کردن و از بوي ادکلن چند صد هزار تومنيش که با زجرکش کردن پدر و مادرش خريده ايراد بگيريد و بهش بگيد که به اين بو حساسيد

وقتي داره باهاتون حرف مي زنه همين که به جاي حساس حرفاش رسيد بي مقدمه موبايلشو برداريد و به يکي از دوستاتون زنگ بزنيد و چهار ساعت و چهل و هشت دقيقه با دوستتون حرف بزنيد و اون بدبختو تو کف حرف زدن و تو فکر قبض موبايل بذاريد

Mahsa

ارسال: شنبه 18 خرداد 1387 ساعت 20:52

راههایی برای سادیسمی کردن شوهر !!!

بانوان بخوانند !!!

. دائما به شوهرتان بگوييد :

ولي خودمونيم ها ، تو بيريخت ترين خواستگارم بودي !

. غذاي شور و سوخته جلوي شوهرتان بگذاريد

و قبل از اينکه به غذا لب بزند بگوييد :

اينقدر بدم مياد از مردايي که از غذاي زنشون ايراد مي گيرن !

. هروقت شوهرتان براي شما دسته گل خريد ، بگوييد :

اِ ، باغچه همسايه چه گلهاي قشنگي داره ! چرا کنديشون ؟!

. هر وقت شوهرتان براي شما حرفاي عشقولانه زد ،

به طرز فجيعي از ته حلق بگوييد :

هوووووووووووووووووق !

. هر وقت مادر شوهرتان منزل شما دعوت بود ،

به او محل نگذاريد و برويد توي اتاقتان روزنامه بخوانيد !

هر وقت ديديد شوهرتان مشغول تماشاي مسابقه فوتبال مي باشد ،

به بهانه تماشاي عمو پورنگ ، سريع کانال را عوض نماييد !

دائماً در حضور شوهرتان ،

از عرضه و توانايي هاي مردان ديگر تعريف کنيد !

براي تولد شوهرتان ، مسواک وخمير دندان کادو بگيريد و بگوييد

که عزيزم اميدوارم صد سال زنده باشي

و ديگه هيچوقت دهنت بوي گند نده !

اگه شوهرتان با کلي قرض و قوله و وام گرفتن ،

براي کادوي تولدتان يک عدد پژو 206 آلبالويي خريد ،

با دلخوري بگوييد :

اگه با خواستگار قبليم ازدواج مي کردم

حتما برام يه ماکسيما مي خريد !

هر وقت ديديد که شوهرتان با خيال راحت خوابيده است ،

براي ضد حال زدن به او بگوييد :

عزيزم ميدوني اگه الان مهريم رو مطالبه کنم

بايد بري گوشه زندان بخوابي ؟!

هر 5 دقيقه يکبار به محل کار شوهرتان زنگ بزنيد و بگوييد :

عزيزم فقط مي خواستم مطمئن بشم که تلفنت

مشغول نيست و حواست جمع کارته !

هر سال در سالگرد ازدواجتان به همسرتان بگوييد :

عزيزم ، انگار همين چند سال پيش بود که

در يک لحظه خر شدم و بله رو گفتم !

از همسرتان معناي عشق را بپرسيد

و بعد از اينکه 2 ساعت عشق را تفسير کرد

و برايتان داستان هاي عشقي تعريف کرد ، به او بگوييد :

ابله ! عشق يه چيزي مثل کشک و دوغه ، دروغه خُله ، دروغه !

هر وقت ، شوهرتان رازي را برايتان گفت

و از شما خواست که پيش خودتان بماند و به کسي نگوييد ،

سعي کنيد ، کسي از دوستان ، فاميل و همسايه ها نماند

که اين راز به گوشش نرسد !

و هر وقت به دليل عمل به توصيه هاي بالا ،

شوهرتان تصميم به طلاق دادن شما گرفت ،

با توجه به قحطي شوهر در جامعه ،

با چشماني پر از اشک به او بگوييد :

منو ببخش عزيزم.

و بعد از اينکه کاملا خر شد ،

عمل به توصيه هاي بالا را از نو تکرار نماييد !!!

Moeinkhan

ارسال: یکشنبه 19 خرداد 1387 ساعت 11:03

از کليه دوشيزگان قدبلند زيباروي واجد شرايط زير تقاضا داريم تقاضانامه‌ها و رزومه خود را جهت ربودن دل بنده به صورت پيغام در قسمت نظرات يا به وسيله ايميل به نشاني بنده بفرستند.

بديهي است پس از انجام بررسي‌هاي کامل، نام افراد داراي صلاحيت به وسيله همين تريبون اعلام خواهد شد

نکته: ما تو کارمون پارتي بازي نداريم، يعني لطفا از قرار دادن پول نقد در نامه يا پيغام خود بپرهيزيد و هي نگيد ما فاميل فلاني هستيم

شرايط پذيرش

1. سن بالاتر از 18سال و کمتر از 22سال باشد.

2. قد کمتر 165سانتيمتر و بالاتر از 175سانتيمتر نباشد.

3. افراد خيلي ترکه‌‌اي و زيادي چاق قابل پذيرش نيستند. (چون من حوصله رژيم چاقي و کلاس لاغري ندارم)

4. هر وقت من خواستم مي‌ريم هر رستوراني که من گفتم. آبگوشت، کوفته، کله‌پاچه و ميرزاقاسمي با کلي سيرترشي دوست دارم.

5. اهل کادو خريدن و هر روز لاو ترکوندن نيستم
6.اگر خداي نکرده، زبانم لال، خدا اون روز زو نياره که ازدواج کردم و وبال گردنم شدي، مامانم اينا و مامانت اينا نداريم. خوشم نمياد.

7. عمراً نفقه بدم. چهارده‌تا هم بيشتر مهر نمي‌کنم.

8. بايد يک جايي کار کني، يک کاري هم واسه عصر من گير مياري چون حوصله مسافرکشي و رانندگي ندارم

9. بابات بايد پولدار باشه تا من در صورت لزوم بتونم بتيغمش.

10. پول اضافي ندارم براي پوشک کامل بچه بدم. مي‌ري کهنه و لاستيک مي‌خري، خودت مي‌شوري.

11. به مامانت مي‌گي سيسموني خوب بياره

12. بايد خوشگل باشي چون پول واسه لوازم آرايش نمي‌دم.

13. موهاي وزوزي نبايد داشته باشي، چون نرم‌کننده ايراني الآن شيشه‌اي هزار تومن شده.

14. موهاي خرمايي و مشکي رو ترجيه مي‌دم.

15. نبايد ورزشکار باشي چون قدرتت خيلي زياد مي شه !.

16. اگه سر کار بري يا کاري داشته باشي نبايد ديرتر از 5 خونه باشي.

17. از الان بايد کلاس آيروبيک بري تا چندسال ديگه بد هيکل نشي، پولشم از بابات بگير. من 10سال ديگه زن شکم گنده نمي‌خوام

18. بايد فال قهوه بلد باشي بگيري، چون من دوست دارم.

19. مانتوي تنگ نمي‌پوشي.

20. دوستات رو هم هر روز نمياري خونه. فهميدي.

21. يک ماشين ظرف‌شويي هم قاطي جاهازت بذار. دوست ندارم پوستم خراب بشه.

22. لازم نيست واسه يک خونه 50متري، جاهاز خونه 200متري بخري.

23. من مبل تختخواب شو دوست دارم

حالا در خدمتيم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.